Al meer dan 45 jaar passie voor het vak van accountant en belastingconsulent

De Ryck uit Itegem is een accountancy- en boekhoudkantoor met in totaal een tiental gespecialiseerde medewerkers. Wij streven voor elke klant naar een maximale toegevoegde waarde. Elke vraag naar fiscaal of financieel advies krijgt een helder antwoord. Daarnaast begeleiden we onze klanten proactief met fiscale optimalisatie.

Het verhaal van De Ryck start eind in de jaren ’60. René De Ryck start in die periode als boekhouder. Doorheen de jaren bouwde hij een ijzersterke reputatie op als accountant en belastingconsulent.
Zowel bij zijn klanten als bij de belastingsdiensten stond hij gekend als een echte expert die voor zijn klanten tot het uiterste ging. Diezelfde gedrevenheid zit nog steeds in kantoor De Ryck.  

Zoon Geert aan het roer

In de zomer van 2006 werd het kantoor overgenomen door zoon Geert en dochter Anne. Geert is door het IAB erkend als accountant en belastingconsulent. Samen met echtgenote Ann Bruyninckx staat hij aan het hoofd van een team van een 10-tal professionals. Anne versterkt het team via haar werkervaring als erkend belastingconsulent.

Focus op expertise en advies

Naast een sterke focus op dossierkennis stellen wij toegevoegde waarde voorop met advies op maat voor fiscale optimalisatie, investeringsanalyses, kredietbegeleiding, bedrijfsadvies, vermogensopbouw en successieplanning.

Op deze manier biedt De Ryck een totaalservice die bedrijven begeleidt in hun groei. Met elke klant streven wij naar een vertrouwensrelatie op lange termijn. Wij zijn dan ook veel meer dan een stipte boekhouder of accountant. Wanneer de cijfers klaar zijn, begint pas het echte analyse- en denkwerk. Vooral op dit vlak streven wij naar een maximale toegevoegde waarde.