Je boekhouding bij De Ryck? Stipt én correct

Vertrouw je boekhouding toe aan je persoonlijke dossierbeheerder van De Ryck. Wij bereiden als accountant alle vereiste aangiftes en documenten correct en tijdig voor. Vervolgens bieden wij proactief toegevoegde waarde met fiscale optimalisatie en bedrijfsadvies op maat. Om de transparantie te verhogen en de communicatie te vergemakkelijken, investeerden wij in een ‘digitaal kantoor’

All-in service voor je complete boekhouding

Wie kiest voor een vaste samenwerking met De Ryck mag op zijn of haar twee oren slapen. Alle fiscale verplichtingen en aangiftes zijn tijdig klaar.

Onze all-in service als accountant omvat volgende zaken:

  • Correct verwerken van alle facturen, waarbij we je de mogelijkheid bieden om deze zelf in te scannen en digitaal over te maken. Voor het boeken van de facturen maken we graag afspraken op maat.
  • Stipt opvolgen van je rekeninguittreksels
  • Afhandelen van je maandelijkse of trimestriële BTW-aangiftes
  • Opstellen van de aangiftes voor vennootschapsen personenbelasting
  • Berekenen van alle voorafbetalingen van BTW en vennootschapsbelasting
  • Opstellen en neerleggen van de jaarrekening en balans

Wat bij controles of procedures door de fiscus?

Bij controles of de procedures door de fiscus nemen wij vertegenwoordiging van je onderneming op ons. Waar nodig zorgen wij voor de toelichting en verdediging van jouw dossier.

Persoonlijke opvolging en bespreking van je dossier

We investeren sterk in de online dienstverlening via ons digitaal kantoor, toch staat de deur voor onze klanten altijd open.
In elk geval ontmoeten we je op de belangrijke sleutelmomenten, bijvoorbeeld bij het bespreken van het ontwerp van de jaarrekening of voor een analyse van de tussentijdse resultaten.
Op deze momenten denken wij maximaal met je mee en mag je rekenen op proactief advies voor fiscale optimalisatie.
Wens je meer overleg? Geen probleem, wij zijn eenvoudig bereikbaar. Tussentijds kan je ons eenvoudig telefonisch of per mail bereiken met alle financiële of fiscale vragen.

Op zoek naar een betrouwbare accountant? 

Accountancy- en boekhoudkantoor De Ryck uit Itegem werkt voor talrijke klanten in de driehoek Heist-Op-Den-Berg, Lier en Mechelen. Daarnaast hebben wij ook klanten uit de ruime regio’s rond Antwerpen en Brussel.